2014-12-02 Vi var med på SSRK Gävleborgsavdelningens KM på Kybacka gård den 1 november. En trevlig dag trots ihållande regn. Pica & Daniel kom på tredje plats i nybörjarklassen. Kullbrorsan Berra (High Dreams Baker) kom på fin fjärde plats i nybörjarklass. Tia & Ulrica kom på tredje plats i öppenklassen, bara några få poäng från vinnaren. Ako & Ulrica kom på tredje plats i elitklass. Tyvärr drog Ako och Ina på sig var sin nolla på en station. Men duktigast var våra barn som var med hela dagen trots det ihållande regnet och kylan.

High Dreams Wembley har röntgats med HD A och AD ua, härligt!

Några bilder från höstens gåsjakter -->

Vi önskar er trevlig advent och en god jul och ett gott nytt år!
2014-10-06 Fina resultat, Wille (High Dreams Willesdone) och våran Pica (High Dreams Picadilly) ur Bakerloo kullen, har röntgats med HD A och AD ua. Pica är också ögonlyst ua.

Tia (High Dreams Anacostia) har fått ytterligare två 1:a pris i öppenklass på viltspårprov, var av ett med Hp. Tia är därmed svensk viltspårchampion.

Daniel & Ina har startat på A-prov, de kom hem med 2:a pris.
2014-08-23 Stort grattis till Mona Ekh & fina Rossi (High Dreams Rosslyn) till 1:a pris i nybörjarklass på jaktprovet i Lit.
2014-08-12 Denna sommar har bjudit på strålande väder, men även en del hundträning. Bakerloo kullen träffades i slutet av juni i Roslagen för en trevlig träningshelg. Då passade vi på att ta ett gruppfoto på kullen tillsammans med pappa Leo och mamma Ina (se startsidan). Vi har även varit på träning tillsammans med goda vänner och på kurs för Rita Kökény.

Tia har startat i öppenklass på viltspårprov med 1:a pris som resultat.
2014-06-17 Grattis till Bakerloo kullen som fyller ett år i dag! Även grattis till DC metrorail kullen som fyllde två år den 14 juni.
2014-06-11
Vad tiden går fort!
Vi börjar med working test. Vi var på Eukanuba competition den 3 maj, Kiplingeberg. Det var 66 ekipage som kom till start. Daniel & Ina gjorde bra i från sig och fick 79 poäng och en 12:e plats, Ulrica & Ako fick 75 poäng och 21:a plats.
Den 29-31 maj var vi på Tullgarns slott och startade på Agria Swedish Game Fair Cup. Både Daniel och Ulrica var med på lagtävlingen. Daniel & Ina var med i Duckteam tillsammans med Agneta & Grynet, Janne & Cimba. Ulrica & Ako var med Micke & Maja, Lajla & Szöcske i laget Black Hawks. Det var 46 lag till start på torsdagen. Av dess gick 15 lag vidare till fredagens tävling. Både Daniels och Ulricas lag gick vidare! Efter fredagens tävling slutade Duckteam på en 6:e plats och Black Hawks på en 9:e plats. Sen var det bara att försöka ladda om oss själva och hundar till lördagens individuella tävling. Då var det 68 ekipage till start. Ulrica & Ako fick 87 poäng (och tyvärr en apport med noll poäng på) och en 19:e plats. Daniel & Ina fick 84 poäng och en 23:e plats.
Helgen efter åkte vi till Unghundsderbyt, den 7 juni i Humletorp, Värmland. Denna gång var det dags för unghundarna Tia och Pica att få starta på wt. Det kom 136 ekipage till start. Ulrica & Tia fick 90 poäng och en 33:e placering. Daniel & Pica hade poängen 20, 20, 20, 18 till sista stationen där de tyvärr fick en nolla. De fick ihop fina 78 poäng.

Vi har också haft kennelträff tillsammans med kennel Duckstream den 10-11 maj. Under lördagen var det träning och ett litet wt och på söndagen mer träning. En helg med trevligt sällskap och bra träning. Under påsken hade vi två dagars "påskträning" med vänner. Trevligt!

Tyvärr blir det inte några bilder tagna från de olika tävlingarna och träningarna eftersom vi har två barn och fyra hundar att hålla ordning på.

Valpar planeras på Ina - Duckstream Nian's Concertina våren/sommaren 2015. Hane är inte bestämd.
2014-04-12 Våra tikar på startsidan, i följande ordning Pica, Tia, Ako och Ina.
Picas sida och bildsida är uppdaterad med nya bilder. Ako och Ulrica var med på SSRK Gävleborgsavdelningens aktiviteter i samband med årsmötet i början av mars. De vann working testets elitklass och kom två på mastern (wt och utställning).
2014-02-15
Kennelträff planeras den 10-11 maj tillsammans med kennel Duckstream i Hofors.
Träningshelg planeras för Bakerloo kullen (Ina & Leo)den 28-29 juni i Roslagen.
Kontakta Ulrica eller Daniel för mer information och anmälan.
2014-01-17 God fortsättning!
På startsidan är det en blid på Ina med två av sina valpar "Berra" High Dreams Baker och våran "Pica".
Några bilder från jaktprovet i Norge, september 2013, på Inas bildsida och på Tias bildsida.

2014
2013-12-17 God jul och gott nytt år!

Hösten har kommit och gott och det närmar sig slutet av året. Daniel och Ina har startat på några A-prov och Retrievermästerskapet. Resultaten från proven blev inte så lysande, men de får ta nya tag nästa år. Vi kan sammanfatta året med att Ina blev Norsk jaktchampion under hösten. Tia fick två första pris i nybörjarklass, godkänd anlagsklass viltspår. Ako blev Gävleborgsavdelningens klubbmästare igen. Ina fick en fin kull tillsammans med Caper Cailie's Art. Grattis, då de blir 6 månader i dag. Valparna efter Ako och Moorman's T Oak är röntgade med fina resultat.

Det bästa är ändå att vår familj utökats med en liten dotter, Alice. Hon föddes den 3 december.
2013-10-15 Ako blev SSRK Gävleborgsavdelningens klubbmästare 2013 genom att vinna elitklassen. Ako vann klassen med 92 poäng. Tia vann nybörjarklassen och blev bästa hälsingehund (i nkl) med 86 poäng. Mona och Rossi (High Dreams Rosslyn) debuterade och gjorde mycket bra ifrån sig genom att få 83 poäng och en fin 4:e plats. Fin, fina resultat för Ako och hennes döttrar! Resultat
2013-10-02 Vi har varit i trakterna kring Lillehammer, Norge och startat på B-prov.  I elitklassen fick hundarna bekänna färg, då det var hög svårhetsgrad båda dagarna. Ina blev bästa i elitklasshund med ett 2:a pris på lördagen. Tia fick 1:a pris i Bk (nybörjarklass), kul. På söndagen gjorde Ina ett bra jobb och belönades med ett 1:a pris, därmed blev hon norsk jaktchampion. Grattis!! Ako "föll på mållinjen" och fick ett 2:a pris, hon skötte provets allt delar mycket bra, men tappade på söket, tyvärr.

Rossi (High Dreams Rosslyn) & Mona har startat i öppenklass på viltspårprov och de jobbade till sig ett fint 2:a pris, grattis!

Daniel & Ina har startat på A-prov i Nyköping. Tyvärr blev de eye-wipad på första såten och fick kliva av. Men de var picking-up ekipage under dagen istället.
2013-09-22 Tia fick 1:a pris på premiären i nybörjarklass på jaktprovet i Harsa, Järvsö i helgen. Grattis också till Berras (High Dreams Baker) matte Anneli med Skägg som fick 1:a Hp i samma klass.
2013-09-18 Härliga resultat, Tia (High Dreams Anacostia) och Rossi (High Dreams Rosslyn) HD A och AD ua. Rossi är också ögonlyst ua. Därmed har hela DC Metrorail kullen fria höfter och armbågar.

Rossi har gått anlagsklass viltspårprov med godkänt resultat. Grattis!!

I helgen hade vi kennelträff. Det var så roligt att träffa er, både fyrbenta och tvåbenta. Bilden på startsidan visar syskonen Tia, Rossi och Rocky.
2013-08-17 Tiden och sommaren har gott fort, vi har haft fullt upp med valpar och köksrenovering. Nu har valparna flyttat till nya hem, se bilder på valpbloggen. Kvar hos oss blir Pica och hon blir Daniels hund.

Några bilder från sommarens retrieverträning -->. Bildkvaliten är inte den bästa eftersom de är fotade med mobilen.

Tia är godkänd i anlagsklass på viltspårprov. Hon är också ögonlyst utan anmärkning. Tia har visat sin "viltspontanitet" på en vattenträning, se bilder -->

Rocky (High Dreams Rockville) röntgad med resultatet HD B och AD ua, härligt.
2013-06-30 Nu kan man följa Inas valpar på valpbloggen. Den kommer att uppdateras kontinuerligt.
2013-06-23 Ina valpade den 17 juni, två hanar och två tikar ligger i valplådan.  Ina och valparna mår bara bra, valparna ökar i vikt och hon sköter om dem på bästa sätt. Bilder kommer.
2013-06-14 Grattis DC metrorail kullen - Rocky, Rossi och Tia på 1-årsdagen!!
2013-06-10 Ulrica & Tia startade på Unghundsderby i Sången, Leksand den 8 juni 2013, med klart godkänd insatts med 79 poäng och en 41:a placering (av 123 startande). Dessutom var Tia näst yngsta startande hund, inte ett år fyllda.  Arrangemanget var mycket bra och välordnat av SSRK Dalarna, med häftig mark, publikvänligt och dessutom var det "lagomt" väder. Några bilder -->  Resultat Grattis till vinnaren Monica Löttiger och Searover Pax Tärna!

Inas mage växer och växer, en vecka kvar till valpning, undrar hur många valpar det är där inne?! se bild -->
2013-06-04 Nu är det inte så långt kvar på Inas dräktighet och magen växer, se bild -->. Om bara någon vecka är det dags för valpning.
2013-05-16 Vi har gjort ultraljud på Ina och konstaterat att hon är dräktig. Så nu väntar vi med spänning på valpar under midsommarveckan.

Ulrica & Tia har varit på träning hos Karina Sellén och Håkan Johanzon, Sörmlands hundskola, tillsammans  med Mona & Rossi, Kicki & Kimra och Anneli & Skägg. En lång och mycket givande träningsdag hade vi hos dom.
Ulrica & Tia har varit på WT, men det gick inte så bra på alla stationer. Men vi är nöjd med debuten.
2013-04-22 Ina har haft sin träff med Leo och nu hoppas vi på valpar i mitten av juni. Ett stort tack till Jenny Hamring för förtroendet att använda Leo och för att vi fick låna hem honom till oss. Leo är en super mysig hane som anpassade sig snabbt till våran familj och de andra hundarna.
2013-04-07 Ina löper och vi planerar för en träff med "Leo" Caper Cailie's Art. För mer information se valpsidan -->
2013-03-28 Vi önskar glad påsk!
2013-02-22 Ina är ögonlyst utan anmärkning.
På startsidan är det en bild på fina High Dreams Rockville (Rocky).
2013-02-14 Poppi, Highstones Mary Poppins (1992-2004), en hund vi minns och blir varm om hjärtat när vi tänkter på. Vad passar inte bättre med en bild på Poppi på Alla hjärtans dag på startsidan.

Grattis till DC metrokullen som fyller 8 månader idag.
Ina har börjat lösa päls, så kanske det börjar närma sig löp.
2013-02-05
Av olika anledningar har vi valt att byta hane till Inas kull. Vi planerar att para henne med Caper Cailie's Art "Leo", en trevlig hane som vi har sett på A-prov under hösten. Leo bor hos Jenny Hamring. Vi tror att den kombinationen kan bli riktigt spännande. Se valpsidan -->

På startsidan poserar Rossi, Kimra (Searover Day Red Kimra) och Tia efter helgens grundträning.
2013-01-08 God fortsättning på det nya året!
Det finns fler bilder från valpträff som var i höstas, Kicki har fotograferat -->
Startsidans bild föreställer en julklapp som vi fick, inköpt i London.
Nyheter 2011 och 2012