Valpar planeras mellan High Dreams Anacostia & Reedsweeper's Milos Ice våren/sommaren 2019
Tia beräknas löpa i februari/mars 2019.


Reedsweeper's Milos Ice


Ice har ett vänligt och lungt temperament. Han är en apportör med av och på knapp. Han kan sitta och vänta för att sedan arbeta med full kapacitet. Han är lätt att styra på jakt men kan också arbeta med stor självständighet. Under hösten används han regelbundet som apportör på jakter och han används också till att spåra trafikskadat vilt. Ice har 1:a pris elitklass på B-prov och 1:a pris kvalificeringsklass på A-prov. Ice bor hos Ingela Andersson.

SE VCH High Dreams Anacostia


Tia är en tik med ett lungt och vänligt temperament. Hon är trygg och stabil och är därför lätt att ha med sig. I arbete har hon en bra balans mellan självständighet och viljan att samarbeta. Hon är en spontan och utmärkt viltfinnare med mjuka apportgrepp. Se Tias sida.
Valparnas stamtavla

Reedsweeper's Milos Ice

DK BRCH SE J(A)CH
Bjoljahn Maddox

Gameflight Goss

Uppgift saknas

SE J(J)CH Reedsweepers Aquila

Proletariat Aureole

Carmal's Heroine Kea

SE VCH High Dreams Anacostia

SE J(J)CH SE J(A)CH
Moorman's T Oak

SE J(J)CH
Streamlight's Tony Baretta

SE JCH
Moorman's Gentiana

SE JCH SE VCH
Seasprite Taste Of Ako

SE J(J)CH
Duvkullans Cello

Viltvårdarns Extra Magda


Vi har en liten kennel där valparna föds upp i hemmiljö. Valparna härstammar från jaktliga labradorlinjer. Målsättningen är att föda upp friska, mentalt stabila och jaktligt goda hundar. Valparna är vaccinerade, veterinärbesiktigade, chipmärkta, avmaskade, "dolda fel" försäkrade samt registrerade i Svenska kennelklubben innan leverans. Ett års medlemskap i Svenska spaniel- och retrieverklubben ingår (för nya  medlemmar). Startpaket till valpen. Så klart erbjuder vi träningshjälp. Vi behåller oss fri prövningsrätt vid valet av valpköpare.