Valpar 2018


Valpar väntas i slutet av april 2018 efter
NORD JCH Searover Pims Pirat & High Dreams Picadilly.

Valpar för dig som är intresserad av jakt, jaktprov eller vill arbeta med din hund.
Kontakt: kennel_highdreams@yahoo.se   Daniel 070-6477377, Ulrica 070-2363363
Vi bor i Arbrå som ligger en mil norr om Bollnäs.


Pica och Pirat


NO JCH SE J(j)CH Searover Pims Pirat


Searover Pims Pirat bor hos Lena Almstedt. Lena beskriver Pirat så här: "Pirat är en kille med stor arbetslust, livets höjdpunkt är att få arbeta. Han har en otrolig motor och jaktlust och ändå finns viljan att vara till lags. När vi jobbar så finns bara arbete, allt annat runt omkring kan han släppa och fokusera på det vi ska göra. Vi jagar praktiskt med honom på fågel och kanin. Tävling är superkul, så det blir en hel del av den varan. Pirat är en vänlig och snäll hanhund och mycket tolerant mot andra hundar."
High Dreams Picadilly

Pica är en arbetsvillig tik som alltid är glad och vänlig. Hon ställer alltid upp på alla aktiviteter som erbjuds henne. Hon är en mycket bra markör och tar sig fram lätt i terrängen. Hon är samarbetsvillig och har bra förmåga att finna vilt. Se Picas sida.
Valparnas stamtavla

NO JCH SE J(J)CH Searover Pims Pirat

SE J(A)CH SE J(J)CH
Justlike Prince Philip

NORD JCH
Tasco Brimstone


SE J(A)CH
SE J(J)CH
Moorman's Look Twice

SE J(A)CH SE J(J)CH
Searover Kits Pim

SE J(J)CH
Hillus Drake

SE JCH
Streamlight's Searover Kitty

High Dreams Picadilly

Caper Cailie's Art

Delfleet Hawk
 


Caper Cailie's Arrieta

SE JCH NO JCH SE VCH
Duckstream Nian's Concertina

SE J(J)CH
Duvkullans Cello

FI JCH NO JCH SE J(J)CH
Streamlight's X NineVi har en liten kennel där valparna föds upp i hemmiljö. Valparna härstammar från jaktliga labradorlinjer. Målsättningen är att föda upp friska, mentalt stabila och jaktligt goda hundar. Valparna är vaccinerade, veterinärbesiktigade, chipmärkta, avmaskade, "dolda fel" försäkrade samt registrerade i Svenska kennelklubben innan leverans. Ett års medlemskap i Svenska spaniel- och retrieverklubben ingår (för nya  medlemmar). Startpaket till valpen. Så klart erbjuder vi träningshjälp. Vi behåller oss fri prövningsrätt vid valet av valpköpare.